skip to Main Content
info@shockwave-therapie.com

Fysiotherapie houdt zich vooral bezig met de bewegende mens. Een fysiotherapeut behandeld patiënten die belemmerd worden door pijnklachten tijdens het bewegen. Deze klachten variëren van rug- en nekklachten tot aan sportblessures die moeten revalideren na een operatie. Fysiotherapeuten streven er naar om u meer bewegingsvrijheid en betere kwaliteit van het leven te geven.

De behandelingen vinden plaats in een eigen ruimte. De behandelingen zijn meestal alleen, maar kunnen ook in groepsverband plaatsvinden. De fysiotherapeut gaat samen met u aan de slag om zo snel mogelijk goede resultaten te boeken, daarnaast wordt u thuis ook aan het werk gezet met oefeningen. 

De eerste behandeling bestaat uit een intakegesprek en lichamelijk onderzoek. Hier wordt er gekeken naar de oorzaak van de klachten. Aan de hand hiervan kan er een behandelplan opgesteld worden. De volgende afspraak staat in het teken van diverse oefeningen. Voor deze oefeningen kunnen verschillende attributen of apparaten gebruikt worden, zoals gewichtjes, ballen of een loopband. Wanneer er andere therapieën nodig zijn, zoals shockwave therapie of manuele therapie wordt dit altijd in overleg gedaan.

Fysiotherapie

Indicaties voor fysiotherapie

  • Klachten aan gewrichten
  • Sportblessures
  • Spierklachten
  • Klachten na operaties
  • Vermindering van kracht en conditie
  • Bij reuma, artrose, MS, parkinson, COPD

Fysiotherapie nodig?

Heeft u last van bovenstaande klachten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij zullen u weer helpen om van de klachten af te komen.

Back To Top