skip to Main Content
info@shockwave-therapie.com

Wie zijn wij

Ons team bestaat uit 4 jonge en gedreven fysiotherapeuten. Alle therapeuten staan geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister voor (gespecialiseerde) fysiotherapeuten. Met onze professionele kennis proberen wij uit elke behandeling het beste te behalen. Wij zijn sinds 2012 begonnen met fysiotherapie en shockwave therapie. Sinds 2016 zijn wij ook gespecialiseerd in medical taping en manuele therapie. Wij vinden persoonlijke behandelingen en begeleiding erg belangrijk. Onze missie is om de mensen weer zonder beperkingen of klachten laten bewegen.

Ons specialisme

Ons specialisme ligt vooral bij shockwave therapie. Shockwave therapie is een behandelmethode die zorgt voor pijnvermindering. Met shockwave therapie worden er radiale ‘shockwaves’ op een lichaamszone gericht. Hiermee worden verschillende soorten pijnklachten verholpen. Deze therapie is een realistisch alternatief voor chirurgie of geneesmiddelen, het is een stuk minder ingrijpend en meer gericht op de zelfhelende kwaliteiten van het lichaam.

Nadat een fysiotherapeut heeft bepaald waar de klacht zich bevindt kan er gebruik gemaakt wordt van Shockwave therapie. De pijnlijke plek wordt behandeld met een shockwave-apparaat. Het uiteinde van dit apparaat wordt op de pijnlijke plek geplaatst. Deze schokgolven geven een tikkend geluid. De behandelingen duren ongeveer 5 tot 10 minuten per pijnlijke plek. Het voordeel van shockwave therapie is dat er weinig bijwerkingen ontstaan, na de behandeling kan de huid lichte roodheid geven of een beetje zwellen. Deze bijwerkingen zijn meestal dezelfde dag weer verdwenen. Door middel van shockwave therapie zal je binnen no time van je klachten of zijn.

Spieren-menselijk-lichaam

Onze voordelen

  • Klein, jong en gedreven team
  • Oog voor professionaliteit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gespecialiseerd in shockwave therapie, fysiotherapie, manuele therapie en medical taping

Een van onze therapieën nodig?

Heeft u last van verschillende pijn- of gewrichtsklachten. Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Samen zorgen wij voor een behandelplan op maat. Wij helpen u graag om van uw klachten af te komen.

Back To Top